Naše vrijednosti i korporativna kultura

Četiri osobe razgovaraju uz kafu

Mi živimo naše vrijednosti!

Vrijednosti koje individualno nosimo, ali i one koje vremenom usvajamo, srž su naše ličnosti. Korporativne vrijednosti važan su dio naše kompanije i jedan od razloga uspješnog poslovanja. One su zajednički imenitelj za osobine koje posjeduju naši zaposlenici i kompanija, ali i ono čemu težimo u svakodnevnom radu. Naše vrijednosti nisu deklarativne, mi ih živimo.

Nasmijani zaposlenik ispred crvene pozadine.
Pravednost, dinamičnost i usmjernost ka rezultatima

Smatramo da je za Lidlov uspjeh posebno zaslužan princip jednostavnosti koji primjenjujemo na svim nivoima. Ovaj princip osigurava da naš sistem ostane dinamičan, fleksibilan i da nas brzo dovede do postavljenih ciljeva. Uz načela fer i poštenog poslovanja, u dobrom radnom okruženju, naši zaposlenici ostvaruju izvanredne rezultate!

Dvoje zaposlenika ispred žute pozadine
Poželjan i pravedan poslodavac

U skladu s našim osnovnim vrijednostima njegujemo kulturu jednostavnog i transparentnog odabira kandidata, zbog čega smo u zemljama u kojima poslujemo prepoznati kao poželjan i pošten poslodavac.

Zaposlenica ispred plave pozadine
Razvoj zaposlenika

Naši zaposlenici su glavni pokretač našeg uspjeha i zbog toga kontinuirano ulažemo u njihov razvoj, gradeći okruženje koje promoviše trajno učenje i usavršavanje. Razvojem karijera zaposlenika, kompanija raste, a svaki naš zaposlenik dobija nove lične prilike za budućnost. Osiguravamo afirmativno radno okruženje u kome se cijeni individualna odgovornost i timski rad. Nudimo stabilan i siguran posao u kome se lični i timski doprinosi istinski vrednuju.

Ljudi pokreću Lidl!

Prijavi se i postani dio našeg tima! #teamlidl

Pretraga otvorenih pozicija