Način prijave

Trudimo se da razgovor za posao svakom pozvanom kandidatu kod nas bude ugodno iskustvo.

Na koji način mogu poslati svoju prijavu?

Ruke zaposlenika koji radi za tipkovnicom

Kako bismo tvoje podatke obradili na adekvatan način, neophodno je da se za posao prijaviš putem našeg profila. Proces nije komplikovan i traje par minuta, a osigurava da tvoja prijava stigne do nas i da dobiješ povratnu informaciju.

Način prijave

Pronađi pravu poziciju za sebe

Pregledaj otvorene pozicije na našem profilu i odluči se za koju želiš da se prijaviš. Važno je da konkurišeš za poziciju za koju smatraš da imaš neophodne kvalifikacije. Uostalom, to je polje u kojem ćeš se dalje razvijati.

Da li je potrebno da budem registrovani korisnik?

Prijavu na otvoreni oglas možeš poslati kao registrovani ili neregistrovani korisnik. Proces registracije je jednostavan i brz, a od informacija su ti potrebni ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa i biografija.

Popuni upitnik

Za neke od oglašenih pozicije je potrebno da popuniš detaljan upitnik. U njemu treba da navedeš dodatne informacije, kao što su posjedovanje vozačke dozvole, stručna sprema, nivo poznavanja stranih jezika te druge informacije koje su važne za oglašenu poziciju.

Dodaj svoju biografiju i popratnu dokumentaciju

Najvažniji dio tvoje prijave svakako jeste biografija. U narednom koraku možeš dodati svoju biografiju, ali i svu propratnu dokumentaciju koju smatraš relevantnom. Ako želiš, možeš nam poslati i svoje certifikate i diplome.

Motivaciono pismo

U sljedećem koraku možeš dodati svoje motivaciono pismo. Ono nije neophodno, ali je svakako lijep pokazatelj tvog truda i osvrta na očekivanja od Lidla.

Provjeri tačnost podataka

Na kraju ćeš dobiti pregled svih podataka koje si ostavio. Za svaki slučaj, predlažemo da uvijek provjeriš broj telefona i e-mail adresu jer bez njih nismo u mogućnosti da te kontaktiramo.

Pošalji svoju prijavu

Hvala ti na prijavi, čujemo se!

Saznaj više...

Kontrolna lista
Prijavio si se za željenu poziciju, šta dalje?

Koraci procesa selekcije

Kako to izgleda kod nas? Saznaj više o koracima procesa selekcije!
Pitanja i odgovori
Imaš pitanja?

Odgovori na često postavljena pitanja

Da li mogu da pošaljem prijavu iako nemate otvorenih konkursa? Kako izgleda proces selekcije? Kolike su plate u Lidl BH? Pronađi odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja nam kandidati najčešće postavljaju.

Mi smo efikasni!

Prijavi se i postani dio našeg tima! #teamlidl

Pretraga poslova