Prodaja

Upoynaj naše prodavnice

Osiguravamo zadovoljstvo i osmijeh potrošača

Cilj nam je omogućiti našim kupcima ugodno iskustvo kupovine pružajući uvijek najbolji omjer cijene i kvalitete.  Jednostavnost je naš osnovni princip i ključ uspjeha. Oblikujemo procese u prodavnicama tako da budu učinkoviti i tržišno orijentisani te koristimo sisteme koji su jednostavni i razumljivi. Ono što nas izdvaja je naša sposobnost da se svakodnevno prilagođavamo potrebama kupaca. U našim prodavnicama ljudi prave razliku. Radimo sa entuzijazmom, svaki dan.

 

Zadovoljni kupac izlazi iz Lidl prodavnice

Tvoj karijerni put u prodaji

Prodavač1

Prodavač

Biti Prodavač u Lidlu BH znači biti odgovoran za zadovoljstvo naših kupaca. Imaš priliku da zajedno sa svojim timom doprinosiš ostvarivanju kompanijskih ciljeva.

Žena u plavoj uniformi ispred plave pozadine

Pomoćnik voditelja prodavnice

Naredni korak u tvojoj karijeri u prodaji je pozicija Pomoćnika voditelja prodavnice. Na ovoj poziciji ćeš unaprijediti svoje stručno znanje i vodeće vještine.

Zamjenik voditelja prodavnice1

Zamjenik voditelja prodavnice

Zamjenik je desna ruka našeg Voditelja prodavnice. Kao Zamjenik imaš priliku da se dalje usavršavaš u oblasti vođenja tima, ali si odgovoran za analizu i ostvarivanje definisanih ciljeva.

Voditelj prodavnice

Voditelj prodavnice

Kao Voditelj prodavnice odgovoran si za cjelokupno poslovanje prodavnice i za zadovoljstvo, kako naših kupaca, tako i svog tima. Ličnim primjerom i zalaganjem vodiš svoj tim do željenih rezultata. U dinamičnom radnom okruženju odgovoran si za motivaciju, obuku zaposlenika i za ostvarivanje definisanih ciljeva prodavnice.

RVP

Regionalni voditelj prodaje

Regionalni voditelj prodaje odgovoran je za više prodavnica u regiji i preko 100 zaposlenika. Kao Regionalni voditelj prodaje imaš zadatak da pratiš rad zaposlenika, koordiniraš njihov razvoj i osiguravaš poštovanje standarda poslovanja. Naši Regionalni voditelj su samostalni, donose odluke i motivišu svoje timove.

Trenutno nemamo otvorene pozicije u Prodaji

Prati nas i prijavi se kada oglasimo pozicije

Link na profil Lidl BH d.o.o.