Logistika

Logistika

Planiramo i obezbjeđujemo pravovremene isporuke

Logistički centar Lidla BH predstavlja radno mjesto zaposlenika u Logistici. Logistički centar je ključna karika u pravovremenoj distribuciji proizvoda koji se nalaze na policama naših prodavnica. Tačnost, brzina, ažurnost, posvećenost i, prije svega, dobra komunikacija i timski rad neophodni su za uspješno funkcionisanje skladišta. Moderne tehnologije, poput „pick-by-voice“ upravljanja komisioniranjem, optimizovani procesi i savremeno okruženje čine rad jednostavnijim, a atmosfera zajedništva, podrške i saradnje čini dinamiku svakodnevnice ljepšom i produktivnijom. 

Logistički centar u brojevima

Zanimljive činjenice o našem logističkom centru koji ima 120 utovarnih i istovarnih rampi je da sadrži 5 temperaturnih zona i komoru isključivo za skladištenje čokoladnih proizvoda (+18°C).

Logistički centar u brojevima

Prostire se na 60.000 m²

= 8 fudbalskih terena

Kapacitet od 40.000

paletnih mjesta

Odjeli u Logistici

Staff

Ulaz robe

Zaduženi smo za zaprimanje robe koju isporuči dobavljač. U stalnoj smo komunikaciji s našim dobavljačima te provjeravamo količinu robe i njenu kvalitetu na principu kontrole uzorka.
Osoba drži dokument

Priprema robe

Radimo na daljnjem razvoju logističkih procesa te smo, pored ostalog, zaduženi i za planiranje i komisioniranje robe. Svakodnevni radni procesi pripreme robe su planirani, vođeni i kontrolisani kroz naš odjel.
Lični razvoj

Izlaz robe

Planiramo i organiziramo transport i isporuku robe u naše prodavnice. Svakodnevno radimo na planiranju i optimizaciji dnevnih voznih planova, tj. ruta. Jedan od naših zadataka je i kontrola ispravne provedbe smjernica i specifikacija vezanih za prevoz hrane.
Zadovoljan na posao
Troje zaposlenika u Logističkom centru
Neograničene mogućnosti

Bitno nam je da dolaziš zadovoljan na posao

Želimo da svi rado dolaze na posao, budu motivisani i dobro raspoloženi. Zato pridajemo veliku važnost da, pored dobrih ugovorenih uslova rada, našim zaposlenicima osiguramo i dodatne pogodnosti i benefite.

Jedinstven timski rad

U našu svakodnevnicu poslovanja spada i pritisak u pogledu rokova. Izazove i zadatke savladavamo timskim radom koji dobro funkcioniše. Zajedno rješavamo izazove i sjajan je osjećaj kada sa svojim timom ostvariš sve definisane ciljeve.

Neograničene mogućnosti za daljnji razvoj!

Lidl nije samo radno mjesto, već i stabilan i pouzdan poslodavac. Pored atraktivnih primanja nudimo mogućnost za daljnje usavršavanje i razvoj. Cijenimo trud i zalaganje svakog zaposlenika.

Često postavljena pitanja

Prijavi se za posao kod nas

Postani dio snažnog i rastućeg poslovanja - dio jednog ujedinjenog tima talentiranih, vrijednih ljudi, čija nas energija i posvećenost čine onim što jesmo.

Pretraga otvorenih pozicija